Verlicht glas

Met verlicht glas kunt u een opvallend element aan uw woonhuis of kantoor toevoegen. Bijvoorbeeld voor het gebruik als wandverlichting, display, gevelbekleding, kunstwerk of een andere toepassing. Interglass kent de innovatieve mogelijkheden als geen ander. U kunt rekenen op een goed advies.

Glas met LED-verlichting

Verlicht glas is glas dat is voorzien van een subtiel puntraster of een laserprint. Met behulp van led-verlichting worden de geprinte delen zichtbaar in de kleur van het licht. Door de verfijnde printtechniek oogt het glas zonder verlichting nagenoeg transparant.

Het is zelfs mogelijk om uw glas te voorzien van een 3D-laserprint, waardoor er diepte in het glas ontstaat, zodra het wordt verlicht.

Dit innovatieve procedé is daardoor voor uiteenlopende toepassingen geschikt. Als decoratief element, maar ook als reclamedrager: door er een afbeelding of logo in te verwerken. Ook kunt u kiezen uit artistieke patronen. Aan de hand van inspirerende voorbeelden laat Interglass u graag zien hoeveel er allemaal mogelijk is!

Toepassingen met verlicht glas

Verlicht glas kan onder andere worden toegepast in:
- deuren
- badkamers
- keukens
- scheidingswanden
- balustrades
- windschermen
- meubels

Neem contact op.

Daag ons uit of stel een simpele vraag. Kom op de koffie of nodig ons uit op locatie. Bel ons of stuur een e-mail.

[email protected]
0174 444 424